Автомобилни гуми

ТУК можете да разгледате пълната ни гама от гуми за леки автомобили.

Примекс е лидер в търговията с автомобилни гуми в България, като предлага широка гама от гуми за леки автомобили с подбрано качество, разработени от множество световно признати производители. Примекс е директен вносител на едни от най-известните марки автомобилни гуми като Hankook, Goodyear, Michelin, Pirelli, Petlas, Matador и други, които могат да бъдат закупени и монтирани в сервизни центрове Примекс или онлайн.

Автогумите влияят значително върху сигурността и поведението на превозното средство. Те са единствената връзка между автомобила и пътната настилка. Процесът по разработване на нови автомобилни гуми започва в съвременните научно-развойни и изследователски центрове на водещите производители на гуми и продължава с многобройни тестове и изпитания, които да докажат, че всеки модел отговаря на предназначението си, както и на пътните условия, външната температура и  натоварването, приложено върху автомобила. 

Примекс предлага автомобилни гуми с подбрано качество, отговарящи на най-съвременните изисквания на потребителите за безопасност и надеждност. Всички леки гуми са придружени от стандартна 24-месечна гаранция, предоставена от производителя. В допълнение предлагаме и услугата Примекс Отговорност - едногодишна защита срещу удар или спукване. 

Примекс осигурява съвременни условия за демонтаж, монтаж и баланс, хотел за гуми, регулиране на преден и заден мост, изправяне на джанти и други услуги. Във всички свои обекти предоставяме възможност монтажът на автомобилните гуми да бъде наблюдаван на екран или през стъкло, така че да осигурим на клиентите си най-високо ниво на преживяване. В Примекс гарантираме и за качеството на монтажа и баланса на гумите, като предоставяме срок от 15 дни, в който безплатно извършваме повторен монтаж и баланс, в случай че се появят дефекти. 

Тук можете да разгледате пълната ни гама от гуми за леки автомобили.